Coaching en begeleiding interne lean adviseurs

Coaching en begeleiding interne lean adviseurs

Je bent intern adviseur lean, continu verbeteren of continuous improvement en wilt zelf ook steeds beter worden. Nog effectiever jouw kennis en ervaring delen met de mensen en teams om je heen.

Hoe fijn is het dan om met ervaren adviseurs je kennis te kunnen verdiepen, antwoorden te vinden op vragen die je bezighouden en serieus te kunnen sparren. Bijvoorbeeld over jouw aanpak. Over hoe je verbeterteams meekrijgt in verbeteren, leidinggevenden aangehaakt krijgt en houdt en samen tot gave resultaten komt.

Wij delen graag uit onze jarenlange ervaring met continu leren en verbeteren. Die ervaring bouwden we op in allerlei verschillende organisaties, van rijksoverheid en gemeenten tot aan zorg en industrie. Daardoor weten we goed wat wel en niet werkt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Klinkt een beetje flauw, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Van één op één coaching tot een compleet programma voor alle intern adviseurs in jouw organisatie; we bieden het graag.

Wat vaak goed werkt is met regelmaat met een kleine groep adviseurs (2-4) tijd nemen om uit te wisselen. Aan de hand van wat er in jullie praktijk speelt, reflecteren we en bieden je handvatten om verder te kunnen.

In deze vorm is het ook prima mogelijk tools en technieken uit de lean filosofie bij de kop te pakken en op te frissen of verder uit te diepen.

Wat kun je van ons verwachten

Voor ons is veel aandacht voor mentaliteit, principes en gedrag vanzelfsprekend. Je vindt ze steeds terug in onze werkwijze.

  • We zoeken de uitdaging, o.a. waar het gaat over het accepteren van verantwoordelijkheid.
  • We sturen aan op gestaag verbeteren door nieuwe ideeën te opperen en ons niet te laten hinderen door traditie of oude waarheden.
  • We respecteren elkaar en doen ons best anderen te begrijpen en wederzijds vertrouwen op te bouwen.

Reflecteren om te leren; Wat brengt het je

  • Reflectie en feedback op je eigen handelen
  • Nieuwe inzichten in hoe je jouw manier van adviseren meer kracht kunt geven
  • Lekker uitwisselen met die hard fans van continu leren en verbeteren
  • Frisse moed om verder te gaan

Ontmoet Stelvio

Staat jouw team of organisatie voor een uitdaging? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 640 400 614

Arie de Waalstraat 4
1272 CB Huizen

KVK 64609472

Heb je vragen? Of wil je iets bespreken? Laat het ons hieronder weten.