Online teamcoaching

Online teamcoaching

Hoe je jouw team versterkt op afstand

Als teamcoach helpen we je gezamenlijke doelen te stellen, vertrouwen en veiligheid te creëren in het team en betrokkenheid te vergroten. Betrokkenheid bij elkaar en bij het werk dat gedaan moet worden. En juist in deze tijd, waarin het team elkaar veelal alleen op afstand ontmoet, is het misschien nog wel extra belangrijk om ook online op een goede manier samen te kunnen werken.

Onze online teamcoaching biedt de mogelijkheid om vanachter je laptop stappen te zetten in jullie teamontwikkeling. Waarbij alle teamleden het gevoel krijgen weer samen de schouders er onder te zetten. Het okay is zaken bespreekbaar te maken. En jullie lekker doelgericht kunnen werken.

Wat ga je leren?

We zorgen voor een interactieve, online aanpak. Een aanpak die jullie in staat stelt de problemen die zich in het team voordoen om te zetten in hanteerbare brokstukken. Om ze te kunnen verbeteren. We leveren maatwerk zodat de aanpak maximaal aansluit bij het resultaat dat jullie willen. Het team leert hoe je op een passende manier in gesprek kunt zijn over problemen. En hoe je problemen aanpakt zodat, ook na afronding van de teamcoaching, het team zelfstandig kan blijven leren en ontwikkelen.

Wat gaan we doen?

We gaan in 5 stappen met elkaar aan het werk om te komen tot verbeteringen op problemen en frustraties waar jullie last van hebben.

  • We beginnen met een intakegesprek met de leidinggevende en/of afvaardiging van het team. We onderzoeken samen wat de vraag is van het team;
  • Met de eerste gezamenlijke stap maken we samen met alle teamleden de ambitie helder en leggen we de onderliggende problemen/obstakels bloot;
  • We pakken één of twee problemen beet die we in kleine, werkbare en concrete afspraken uitwerken waarbij iedereen een stuk van de verantwoordelijkheid heeft te dragen. Kortom, we komen in actie en gaan doen;
  • We leren van de aanpak van de eerste problemen en passen het geleerde toe op één van de volgende obstakels;
  • We vieren onze successen en maken afspraken over continue leren;
  • Twee maanden na de laatste sessie evalueren en kijken we naar de effecten van het traject op de vooraf gestelde doelen.

Naast de teamsessies is er voor de leidinggevende individuele coaching zodat hij/zij optimaal zijn/haar rol kan pakken en kan aansluiten bij de ontwikkelstappen van het team.

Wat brengt het je?

Wanneer je als team hebt deelgenomen aan deze online teamcoaching ben je met elkaar in staat zelfstandig te werken aan het realiseren van jullie doelen en ambitie. En het lukt ook om obstakels/problemen op weg naar dit resultaat adequaat met elkaar aan te pakken.

Praktische informatie

Voor wie
Directeuren, managers & leidinggevenden met hun teams die sterker uit deze crisis willen komen.
DuurElke sessie (5 in totaal) heeft een duur van 2 uur. De aanvullende coaching voor de leidinggevende één uur per sessie (5 in totaal)
LocatieOnline
Aantal deelnemersMaximaal 12 personen
PrijsHet intakegesprek is gratis. Op basis daarvan beoordelen we met elkaar of we een online traject €4.995,- (excl. BTW) opstarten.
Datum
In overleg
Stelvioworkshop flow in the office, de kunst van verbeteren

Ontmoet Stelvio

Staat jouw team of organisatie voor een uitdaging? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 640 400 614

Arie de Waalstraat 4
1272 CB Huizen

KVK 64609472

Heb je vragen? Of wil je iets bespreken? Laat het ons hieronder weten.