Organisatieverandering

Is jouw team of bedrijf wel toe aan een organisatieverandering? Misschien loopt het niet meer zo lekke binnen het team. Of de samenwerking gaat stroef en mensen hebben weinig begrip voor elkaar. Dat kan de resultaten natuurlijk behoorlijk drukken. Stelvio helpt je hier een goede oplossing voor te vinden die voor iedereen werkt!

Teamwork

Als je in een team werkt, is het belangrijk dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken en elkaar wil helpen en ondersteunen. Wanneer dat niet het geval is, kan dit voor problemen zorgen binnen het team, waardoor ook de resultaten dalen. Door met elkaar in gesprek te gaan over het proces en de problemen die ontstaan, kan je samen naar een oplossing gaan zoeken. Met de ondersteuning van een gesprekscoach zorg je ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en dat alle gedachten en irritaties worden uitgesproken en opgelost. Zo kun je als team weer prettig aan het werk.

Organisatieverandering is een continu proces

Organisatieverandering bereik je niet binnen een dag. Het is iets waar je constant met elkaar aan moet blijven werken. Daarom geven wij jullie graag de handvaten mee om alles bespreekbaar te houden met elkaar en te blijven werken aan verbetering. Problemen zullen altijd ontstaan, maar de kunst is dan om ze zo snel mogelijk met elkaar op te lossen. Stelvio helpt jou en je collega’s om de waarde in te zien van het oplossen van conflicten en het accepteren van elkaar. Zo zal iedereen weer met meer energie een bijdrage leveren aan het teamresultaat.

Over Stelvio

Ons bedrijf is vernoemd naar de bergpas op de grens van Italië en Zwitserland. Wanneer je deze bergpas beklimt, verandert je perspectief per bocht. De top bereiken is hard werken, maar als het je eenmaal lukt, geniet je van een prachtig uitzicht. Je ziet dingen die je niet eerder hebt gezien en kunt trots zijn op het resultaat. Dat is precies wat wij met onze coaching willen bereiken voor bedrijven!